Harp en Zang

Inge Frimout-Hei geeft concerten met harp en zang.
Haar repertoire omvat klassieke werken van componisten als Händel, Schubert en Glück, Ierse en Schotse ballads, popclassics en songs uit films en musicals. Veel bewerkingen schrijft zij zelf. Daarnaast speelt en zingt Inge eigen songs alsook Latijns-Amerikaans repertoire van schrijvers als Bonfa, Gonzaga en Velázquez.

Zij bespeelt een Lyon & Healy Style 100, electrische harpen van Camac en diverse Keltische harpen waaronder een Schotse Sanderson & Taylor harp uit 1974.
Het liefst neemt ze haar harpen ook mee op reis, om op mooie plekken te componeren en in de open lucht te spelen en zingen.
Verschillende keren gaf zij met haar dochter Kyra Frimout, die ook de harp bespeelt en zingt, en harpleerling Giada Masella, concerten in Italië.

Regelmatig is zij naast begeleider ook soliste bij uitvoeringen van koren, zoals het Kempenkoor en het Helmonds Slavisch koor. Benjamin Britten’s ‘Christmas Carols’ voor harp en koor is een van haar favoriete werken.

Met veel aandacht verzorgt Inge de muziek tijdens huwelijksvoltrekkingen. Enkele reacties van bruidsparen: “Mede dankzij jouw fantastische muzikale inbreng was onze trouwdag onvergetelijk!” “Hartelijk bedankt voor de schitterende en ontroerende muziek tijdens onze kerkdienst. Iedereen sprak erover, het was dan ook heel speciaal!”