Harp Lessen

Harp is een fijn instrument met veel mogelijkheden, van klassiek tot blues! Op een harp kun je een waterval laten horen, maar ook veel spannende geluiden. Je leert noten lezen met grappige liedjes over Charlotte en haar familie en huisdieren. Je begint met eenvoudige liedjes voor de rechterhand en al snel leer je met twee handen samen spelen.

Ook leer je door voor- en naspelen en componeer je je eigen liedjes.

Naast de harplessen is het gezellig en leerzaam om samen te spelen met andere harpleerlingen. We repeteren regelmatig met ons harporkest, het Blue Planet Harp Ensemble. We hebben al concerten gegeven op het World Harp Congress Amsterdam en in de Grotten van Valkenburg. Ook deden we mee aan Holland’s Got Talent.

Met ‘Whispering Caves’ zijn we zelfs op het Jeugdjournaal geweest! De reacties van enkele deelnemers: “het was wel koud in de grotten, maar heel speciaal, het klonk sprookjesachtig mooi” “het was een supervet weekend, het mag wel een hele week duren”.

Deelnemen aan het ensemble kan vanaf het eerste lesjaar. Er zijn verschillende harppartijen, iedereen speelt mee op zijn eigen niveau.

Meer informatie kun je vinden op: www.blueplanetharp.nl

Voor een gratis proefles (alleen voor jeugd onder 21 jaar) mail naar contact@frimout.com